LEDIGA TJÄNSTER

INTERVJUTRÄNARE MED KUNSKAPER OM YRKESLIVSFRÅGOR

LEDIGT JOBB

Har du goda kunskaper om intervjuteknik och vill träna andra på anställningsintervju? Tycker du att det skulle vara spännande att ha friheten att arbeta var som helst på distans och utan att vara bunden till ett fast kontor? Då vill vi välkomna dig till att söka denna tjänst och bli vår nya medarbetare. Nordic Career Academy befinner sig i en spännande tillväxtresa. Vi söker nu två intervjutränare som vill arbeta på distans och kan ge feedback på våra kunder som vill träna på arbetsintervju. 

Om verksamheten

Nordic Career Academy är ett helt digitaliserad karriärutvecklingsföretag som erbjuder online tjänster över hela Sverige. Vi hjälper människor att hitta sina nya arbetsroller, ta nästa steg i karriären och utvecklas i arbetslivet. Vi vill att alla uppnår sina yrkesmål och har ett arbete som de trivs med.

Vårt tjänsteutbud är brett. Hos oss får man hjälp med allt från granskning av ansökningshandlingar och intervjuträning till karriärsamtal, chefscoachning, affärsrådgivning osv. Vi riktar oss till såväl arbetssökande som yrkesverksamma men också till chefer och egenföretagare som behöver vägledning om frågor kring jobb, karriär, arbetsliv, ledarskap, företagande och affärsmannaskap. Våra kunder är både enskilda personer och organisationer som erbjuder karriär- och företagsstöd till sina målgrupper. Alla våra tjänster erbjuds online av erfarna personal med adekvata utbildningar. 

Om tjänsten

Vi erbjuder ett flexibelt, spännande och roligt arbete. För att kunna jobba med denna tjänst behöver du ha god kunskap om intervjuteknik och känna till rekryteringsprocessens olika steg. Som intervjutränare hjälper du personer som befinner sig i omställning mot ett nytt arbete eller i en karriärväxlingsprocess att öva muntlig eller skriftlig på intervjufrågor inför anställningsintervju. Du ger individuella tips och råd om hur man kan prestera optimalt, framhäva sin kompetens på ett trovärdigt sätt och göra ett gott intryck för att gå vidare i rekryteringsprocessen. Du håller dina samtal på distans via telefon eller videomöte.

Vidare bidrar du till verksamhets- och produktutveckling för att möta våra kunders behov på bästa sätt. Det är viktigt att du som arbetar i denna roll är flexibel och kan erbjuda intervjuträning med kort varsel eftersom vi ger feedback på skriftlig intervjuträning inom 24 timmar och erbjuder tid för muntlig intervjuträning inom ett par dagar. Detta arbete passar bra för dig som vill jobba på distans och ha ett långsiktigt extra jobb vid sidan av din ordinarie sysselsättning. Tjänsten erbjuder stor frihet vad det gäller arbetstid och -plats.

Din profil

För oss är det oerhört viktigt att ha nöjda kunder och erbjuda hög servicekvalitét. Därför förväntar vi oss att du delar samma värdegrund och vill leverera våra tjänster i högsta kvalité. Du har goda kunskaper om intervjuteknik och vet hur en arbetsgivare tänker vid rekrytering. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och är bra på att planera din arbetstid. Du har mycket goda kunskaper på svenska språket och formulerar dig väl i tal och skrift. Behärskar du engelska eller ett annat nordiskt språk obehindrat är det meriterande. Har du lika goda kunskaper om hur man skriver ett effektivt CV eller ett intresseväckande personligt brev är det också meriterande. Du har tillgång till egen dator och är van vid att ha din dator som ditt främsta arbetsredskap.

Önskvärda kvalifikationer

Vänligen ange i din ansökan vilket av nedanstående kompetenskrav du uppfyller. Ansökningar där kompetenskrav inte uppfylls har vi inte möjlighet att bearbeta. Du som söker denna tjänst har relevant arbetslivserfarenhet alternativ en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom något av följande områden:

  • HR
  • Beteendevetenskap
  • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
  • Rekryteringsarbete
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Karriärvägledning/karriärutveckling
  • Personal- och arbetsledning
  • Omställningsarbete för arbetssökande.

Omfattning

Den här tjänsten är ett deltidsarbete. Omfattning varierar beroende på volymer och hur mycket du vill jobba. Vi tror att du kan jobba flera dagar i veckan och även vissa helger. Vilka tider på dygnet du vill jobba är helt upp till dig.

Lön

Du får betald per granskat skriftlig intervjuträning eller per utfört muntligt intervjuträning. Därför varierar månadslönen eftersom den utgår från hur många uppdrag du genomför under en månad.

Ansök

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan. Märk din ansökan med “Intervjutränare” och motivera vad konkret du kan bidra med till vår verksamhet. Just nu har vi flera lediga tjänster och söker medarbetare med spetskompetens inom samma område. Söker du flera tjänster hos oss kan du skicka endast en ansökan och märka den med just de tjänster som din ansökan gäller för.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor gällande tjänsten eller ge feedback på ansökningar som kommit in. Urvalet påbörjas efter att ansökningstiden har gåt ut. Har du inte hört av oss efter ansökningstiden gåt ut så har vi troligtvis gått vidare med annan sökande.

Sista ansökningsdag

Är du intresserad? Kontakta oss!