LEDIGA TJÄNSTER

LEDIGT JOBB

Vi söker professionella karriärcoacher

Är du en professionell ICF coach och vill hjälpa personer som befinner sig i omställning mot ett nytt arbete eller i en karriärväxlingsprocess? Tycker du att det skulle vara spännande att ha friheten att arbeta var som helst på distans och utan att vara bunden till ett fast kontor? Då vill vi välkomna dig till att söka denna tjänst och bli vår nya medarbetare. Nordic Career Academy befinner sig i en spännande tillväxtresa. Vi söker nu två karriärcoacher som vill arbeta på distans och kan coacha våra kunder som behöver hjälp frågor kring jobb, karriär och yrkesliv.

Om verksamheten

Nordic Career Academy är ett helt digitaliserad karriärutvecklingsföretag som erbjuder online tjänster över hela Sverige. Vi hjälper människor att hitta sina nya arbetsroller, ta nästa steg i karriären och utvecklas i arbetslivet. Vi vill att alla uppnår sina yrkesmål och har ett arbete som de trivs med.

Vårt tjänsteutbud är brett. Hos oss får man hjälp med allt från granskning av ansökningshandlingar och intervjuträning till karriärsamtal, chefscoachning, affärsrådgivning osv. Vi riktar oss till såväl arbetssökande som yrkesverksamma men också till chefer och egenföretagare som behöver vägledning om frågor kring jobb, karriär, arbetsliv, ledarskap, företagande och affärsmannaskap. Våra kunder är både enskilda personer och organisationer som erbjuder karriär- och företagsstöd till sina målgrupper. Alla våra tjänster erbjuds online av erfarna personal med adekvata utbildningar. 

Om tjänsten

Vi erbjuder ett flexibelt, spännande och roligt arbete. Som karriärcoach hjälper du andra som behöver se på sina möjligheter med nya ögon, tänka i nya banor och hitta egna lösningar om jobb, karriär och yrkeslivsfrågor. Du håller dina samtal på distans via telefon eller videomöte. Kunden väljer ett område och du coachar din klient utifrån hens behov. Dina kraftfulla frågor bidrar till att dina klienter får nya insikter om sina möjligheter, skaffar motivation och hittar nya mål. Du hjälper dem att ta reda på var de är just nu, var de vill vara och hur de kan förflytta sig dit.

Vidare bidrar du till verksamhets- och produktutveckling för att möta våra kunders behov på bästa sätt. Det är viktigt att du som arbetar i denna roll är flexibel och kan utföra dina samtal med kort varsel. Detta arbete passar bra för dig som vill jobba på distans och ha ett långsiktigt extra jobb vid sidan av din ordinarie sysselsättning. Tjänsten erbjuder stor frihet vad det gäller arbetstid och -plats.

Din profil

För oss är det oerhört viktigt att ha nöjda kunder och erbjuda hög servicekvalitét. Därför förväntar vi oss att du delar samma värdegrund och vill leverera våra tjänster i högsta kvalité. Du är en diplomerad/certifierad coach och har stor erfarenhet av karriär- och arbetsmarknadscoachning. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och är bra på att planera din arbetstid. Du har ett coachande och inspirerande förhållningssätt samt förståelse för personer med olika behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad och engagerad. Du har mycket goda kunskaper på svenska språket och formulerar dig väl i tal och skrift. Behärskar du engelska eller ett annat nordiskt språk obehindrat är det meriterande. Har du erfarenhet och utbildningar inom chefscoachning eller stressterapi är det också meriterande men inget krav. Du har tillgång till egen dator och är van vid att ha din dator som ditt främsta arbetsredskap.

Önskvärda kvalifikationer

Inom Nordic Career Academy arbetar vi endast med karriärcoacher som har utbildningar eller certifieringar från ICF, International Coach Federation. Ansökningar där kompetenskrav inte uppfylls har vi inte möjlighet att bearbeta. Därför är det ett krav att du som söker denna tjänst har relevant utbildning och minst ett års erfarenhet av något av följande områden:

  • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Karriärvägledning/karriärutveckling
  • Omställningsarbete för arbetssökande.

Omfattning

Den här tjänsten är ett deltidsarbete. Omfattning varierar beroende på volymer och hur mycket du vill jobba. Vi tror att du kan jobba flera dagar i veckan och även vissa helger. Vilka tider på dygnet du vill jobba är helt upp till dig.

Lön

Du får betald per utfört samtal. Därför varierar månadslönen eftersom den utgår från hur många rådgivande samtal du genomför under en månad.

Ansök

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan. Märk din ansökan med “Karriärcoach” och motivera vad konkret du kan bidra med till vår verksamhet. Just nu har vi flera lediga tjänster och söker medarbetare med spetskompetens inom samma område. Söker du flera tjänster hos oss kan du skicka endast en ansökan och märka den med just de tjänster som din ansökan gäller för.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor gällande tjänsten eller ge feedback på ansökningar som kommit in. Urvalet påbörjas efter att ansökningstiden har gåt ut. Har du inte hört av oss efter ansökningstiden gåt ut så har vi troligtvis gått vidare med annan sökande.

Sista ansökningsdag

Är du intresserad? Kontakta oss!