Presentationsfilm för dig som vill marknadsföra din yrkesprofil

Kommunicera via en egen presentationsfilm och hitta nya kunder, jobb eller samarbetspartner

Starta nu

Visste du att cirka 90 % av all information som kommer till hjärnan är visuell och mer än 75 % av alla konsumenter känner sig tryggare att göra affärer när de ser en video som är informativ och förklarande? Vi på Nordic Career Academy älskar att vara kreativa och hjälpa våra kunder med unika lösningar. Med en av våra genomtänkta presentationsfilmer hjälper vi dig att stärka ditt personliga varumärke och skapa en professionell bild av dig som yrkesperson.

TJÄNST

Presentationsfilm för dig som vill marknadsföra din yrkesprofil

En presentationsfilm är en bra komponent i ditt digitala varumärke. Du kan använda den i en mängd olika sammanhang, såsom din webbsida, Facebook, LinkedIn, Youtube, i dina publikationer, Powerpointpresentationer, mailkonversationer eller andra platser där du vet att din målgrupp finns. Genom att sammanfatta hur du löser problem och vad du erbjuder inom din spetskompetens kommunicerar du med din målgrupp och marknadsför dig på ett trovärdigt och effektivt sätt.

För dig som kostnadseffektivt vill marknadsföra din yrkesprofil erbjuder vi presentationsfilmer till marknadens mest förmånliga priser. Vi sköter hela produktionen online med hjälp av moderna teknik utan att behöva träffa dig fysiskt. Utifrån den skriftliga information vi får av dig framställer vi ett manus och förser din film med inspelad röst, bakgrundsmusik, effekter, illustrationer, bilder och dina egna foton/videoklipp o.s.v. för att du ska få ett uppseendeväckande film.

Så här skapar vi din presentationsfilm

ÄR DU NYFIKEN PÅ HUR DIN FILM KOMMER ATT SE UT OCH VILL TITTA PÅ NÅGRA EXEMPEL?

  • Presentationsfilm till marknadens mest förmånliga priser.
  • Egenutvecklad metod och moderna tekniker.
  • Presentation utifrån din beskrivning.
  • Fokus på din yrkeskompetens och det du erbjuder.
BESTÄLL 9990:-

Så här går det till steg för steg:

1

Du beställer tjänsten enkelt online genom att klicka på länken nedan. Efter genomfört köp får du ett bekräftelsemail från oss om att vi tagit emot din beställning.

2

Inom 24 timmar får du ytterligare ett mail från oss med detaljerad information om hur vi kommer att skapa din presentationsfilm steg för steg. Du får en länk till en sida där du fyller i ett frågeformulär, svarar på frågor och laddar upp dina foton, eventuellt videoklipp. Vi du bli fotad av en professionell fotograf hjälper vi dig med det också.

3

Så fort vi får dina foton /videoklipp och den information vi behöver om dig börjar vi göra din presentationsfilm.

4

När filmen är klart kontaktar vi dig för att visa upp den och få feedback om du har några synpunkter. Vi avslutar inte jobbet förrän du är nöjd med din film.

5

Efter genomfört produktion och leverans av filmen får du utvärdera hur nöjd du är med din presentationsfilm och samarbetet med oss.